Vivus.dk

Vivus

Vivus tilbyder en ny type lån, hvor du kan lån et lille beløb, som skal betales tilbage inden for en måned. Til gengæld er det helt gratis at låne. Der er ingen kreditomkostninger, og du skal ikke betale noget for at oprette lånet.

Dette gælder kun på lån op til 4.000 kroner – herudover koster det at låne, og det koster ligeledes at stifte lånet. Men du har den unikke mulighed, at du kan låne her og nu, og du får endda svar på under ét minut. Hurtigere og nemmere findes ikke mange andre steder.

Lån gratis med Vivus

Vivus er lån på din måde – og du får som noget helt nyt det første lån ”gratis”. Du får altså et ”gratis lån” på op til 4.000 kroner. Det tager ingen tid at ansøge, og så har du pengene på få minutter. Du skal ikke engang stille sikkerhed eller garanti for lånet.

Med vivus som en spiller på kreditormarkedet har forbrugerne rigtig mange muligheder for nemmere at kunne låne penge. Det kan være svært at få en aftale med en bankrådgiver på lige nøjagtigt det tidspunkt, du ønsker, og det koster ressourcer i form af spildt arbejdstid, da du skal have fri – og ja, så den tid, det tager at holde et møde. Der er så mange fordele, ved at kunne låne på nettet.

Det hurtige kviklån

Du ansøger på ganske få minutter, og du kan gøre det hvor som helst og når som helst. Du kan sidde på den anden side af jorden og ansøge om ekstra lommepenge – og på få minutter kan du have lidt ekstra at lege med på dine konto.

Hos vivus.dk låner du penge helt uden at skulle stille nogen som helst form for sikkerhed i fx ejendom eller bil. Du registrerer dig som bruger på vivus.dk, og her angiver du så dit aktive mobilnummer samt e-mailadresse og password til din nye profil. Yderligere angiver du det kontonummer, som du ønsker, at pengene skal overføres til. På din profil kan du altid få et overblik over dit lån samt låneaftale osv.

Lån penge med NemID

Processen herfra er endnu mere simpel, da du ikke skal bruge andet end dit helt eget og personlige NemID. Du underskriver den elektroniske låneaftale med NemID, hvis du endelig er blevet godkendt til at stifte lånet. Og på under ét minut har du svar på, om du får lov at låne hos vivus.dk

Kviklån på din måde

Med denne type kviklån får du hurtigere penge mellem hænderne, og du slipper helt for at spørge nogen om lov. Det er helt og aldeles dine penge, og du bestemmer selv, hvad de skal bruges på.

Om du så bruger dem på byture og fester, rejser eller tøj – så er det helt din egen sag. Vivus.dk faciliterer muligheden, og du får mulighed for at få råd til det, du har brug for her og nu.

Det er en rigtig nem måde at låne på online. Der er masser af fordele ved at låne penge online på vivus.dk, og det er rigtigt nemt og meget fleksibelt. Du har fuld kontrol over dit lån og dine penge.

Du kan sammenligne kviklån helt nemt og spar penge på renterne. Det er en fornuftig måde at låne på. Vivus er hurtig og nem, men du anbefales at tage en vurdering af flere inden du låner.