Lån med RKI

Låne med RKI

Er du registreret i RKI, og vil du gerne låne penge, så er det bestemt stadig en mulighed. Der kan jo være mange forskellige årsager til, at man bliver registreret i den famøse RKI-database, og det kan gøre det sværere at låne hos kreditorer – sværere, men ikke umuligt. For selvom vi til enhver tid vil råde dig til at komme ud af RKI, før du låner, så er der altså mange, der stadig låner ud til RKI-registrerede.

Låne med RKI – Hvad skal du gøre

Står du og mangler penge helt akut, så er der gode muligheder for at optage et lån. Et RKI-lån, som det populært kaldes, er et lån, som typisk består af en højere rente, højere stiftelsesgebyr, kræver indskud, høje afdrag og kan kræve pant i ejendom. Men der er altså også dem, som ikke kræver nogen garanti, hvilket gør det nemt for at dig at låne, selvom du står i RKI.

Det kan især være godt for dig med et RKI-lån, hvis du har udsigt til penge lige om hjørnet. Det kan være, at din bil er gået i stykker, og du har akut behov for penge til reparation. Du får først penge tilbage i skat om en måned, så du har virkelig behov for pengene. Her ved du jo så, at du vil være i stand til at afbetale dit lån hurtigt, så du slipper for at betale de dyre afdrag måned efter måned. Men det er ingen hemmelighed, at RKI giver dig begrænsede muligheder, så du bør under alle omstændigheder forsøge at komme ud af denne situation, før du låner flere penge.

Registrert i RKI

Det er typisk mindre lån, der er muligt at få, når man er registreret i RKI. Sms lån fx, som er nemme at tage, men de har altså den ulempe, at de har en lidt højere rente. Men befinder du dig således, at du skal bruge pengene akut, så er det en rigtig god mulighed for dig, som kan løse dine problemer her og nu. Så det er ikke lukket land for dig, hvis du står i registeret for dårlige betalere.

Det er muligt at optage et forbrugslån, hvor RKI ikke er en hindring. Online udbydere tilbyder at hjælpe dig på fode igen, og den mulighed har du altså, hvis du lige står og mangler nu og her. Det er klart, at din gæld bliver større, men det gør den jo altid, når man låner. Dette er ikke unikt for RKI-registrerede (kom dig ud af RKI – læs mere ved at følge linken).

Ryd op i din økonomi

Det er en dyrere løsning for dig, men til gengæld får du lige præcis det, du ønsker. Du skal nemlig ikke redegøre for, hvad du skal bruge pengene på. Det bestemmer du helt selv. Online lånemuligheder er blevet ekstremt lydhøre over for forbrugernes behov, og de er meget løsningsorienterede. Derfor er der næsten intet, der er umuligt. Det har tidligere været umuligt at låne, hvis du stod i Ribers, men det er det langt fra nu. Du kan nemt låne penge på nettet, og det kan gøres hurtigt. Så se dig om, men brug din sunde fornuft, før du låner penge.