låne med NemID

Låne med NemID

Slut med at hoppe en tur i banken for at skrive under på dit lån – nu kan du gøre det nemt og enkelt med dit NemID på nettet.

Der er kommet horde af gode udbydere, som tilbyder lån på nettet. Når du skal ansøge om et forbrugslån eller lignende, så foregår det hele nu om dage online. Den analoge og langsommelige proces er gjort digital. Derfor kan du nu søge om lån, uanset hvor du befinder dig.

Lån penge hurtigt med NemID

Om du er på farten, eller om det så er midt om natten, når alle de traditionelle banker er lukkede. Det kræver ikke andet end, at du har forbindelse til nettet og så dit lille fine NemID. NemID er din nøgle til at skrive under digitalt. Så du slipper for en tur i banken eller for at sende papirer med din underskrift retur til banken for derefter at vente på dine penge. Dit NemID gør det hele meget mere enkelt, og du kommer hurtigere til penge, når du har behov for dem.

Låne med NemID

Med de nye lån på nettet er endnu en proces sparet væk; nemlig den hvor de tager stilling til, om du er kreditværdig, og om du kan godkendes som låntager. De helt traditionelle pengeinstitutter bruger relativt lang tid på at tjekke dine oplysninger og din økonomi. Det er sparet væk, så du ikke skal spilde din dyrebare tid. Du kan lynhurtigt udfylde en låneansøgning, og lige så hurtigt, som den er udfyldt, får du svar. Ofte på få minutter – nogle steder inden for en time. Men uanset hvad, så er der forenklet flere processer, som kommer dig som forbruger til gode.

Online lån med NemID

Online lån med NemID er også blevet så gode, at du kan skræddersy dem til dine behov. Først udfylder du, hvor gammel du er – lånebeløbet – løbetid, og så kan du minsandten også tilknytte en afdragsfri periode til dit lån, så du fx slipper for at afdrage i de første 90 dage. For det forholder sig jo typisk således, at folk låner penge, fordi de ikke har økonomisk råderum og frihed. Og med afdragsfrihed giver det klart en mulighed for at komme på fode igen. Så kig efter et online NemID lån næste gang, du skal låne penge. Det bliver ikke nemmere, og det har aldrig været nemmere at låne penge.

Låne med dit NemID

En af de andre gode ting ved at låne med NemID er, at du slet ikke skal forklare en bankrådgiver, hvad du skal bruge lånet til – det blander selskaberne sig slet ikke i. Det er dine penge – penge, som du kan bruge til at forsøde tilværelsen.

Se de mange muligheder med et forbrugslån på nettet, som du kan låne med dit NemID og helt uden at skulle stille sikkerhed. Du skal heller ikke dokumentere dine indtægter eller fremvise en årsopgørelse. Det hele foregår nemt og enkelt med det digitale NemID, som både er sikkert og mere trygt. Du finder dit online lån med med NemID her på siden. Bestil NemID for første gang her.