Gratis lån i 30 dage

Gratis lån i 30 dage – Det lyder næsten for godt til at være sandt

Blev skiferien dyrere end forventet, eller blev tandlægeregningen skyhøj, og kontoen står i minus, kan det være nødvendigt med et lille cash-indskud. Noget helt nyt på markedet er disse gratis lån som strækker sig over 30 dage eller mindre, som er gebyr- og rentefri.

Du kan typisk låne mellem kr 100 og kr 10 000. Det er dog vigtigt at du så betaler din gæld efter de 30 dage, da lånet ellers begynder at koste penge som normalt. Så har du brug for længere lånetid, er der andre typer lån der passer bedre til dine behov. Vurder et gratis lån i 30 dage om du er i pengenød denne måned, men ved du kan betale tilbage igen indenfor de 30 dage.

Hvor kan jeg få et gratis lån i 30 dage ?

Der findes en del udbydere efterhånden, men her bliver du introduceret for 3 solide spillere på markedet. Det drejer sig om Vivus, Kvikautomaten og Lendon. Nu tænker du måske at det må være temmelig besværligt at blive godkendt til den type lån, men sådan forholder det sig faktisk ikke. Er du optaget i RKI-registret, kan du dog desværre ikke benytte dig af denne lånetype.

Vivus og Lendon kræver desuden at du er mindst 20 år, og Kvikautomaten kræver at du er mindst 23 år. Desuden skal det være første gang du optager et lån hos pågældende udbyder, ellers gælder tilbuddet ikke. Det er altså en engangs-affære de tilbyder, for at tiltrække opmærksomhed omkring deres brand. Firmaet håber naturligvis på at du så næste gang tænker på dem, skulle du få brug for et nyt lån.

Men som kvik forbruger, indser man hurtigt at man selvfølgelig blot skifter udbyder næste gang man har brug for et gratis lån i 30 dage. På den måde får du i hvert fald 3 lån uden omkostninger.

Lån kr 4 000 gratis her-og-nu i 30 dage

Vivus har specialiseret sig i at yde mindre lån med kort tilbagebetalings-periode. Vivus har et godt rygte på markedet. Tjek evt. trustpilot.dk for at verificere hvilke kreditorer der har gode anmeldelser. Du kan låne mellem kr 1000 og kr 7000, men du kan kun låne op til kr 4 000 gratis lige nu. VIVUS.DK yder op ti 30-dages rentefri kredit til nye kunder!

Lån kr 3 000 hos Kvikautomaten/Ferratum gratis i 30 dage

Kvikautomaten har lynhurtigt opbygget sig et solidt og godt rygte på det danske lånemarked. Den generelle tendens er høj professionalisme og kundeservice. Her kan du låne mellem kr 500 og kr 6 000, dog kan du maks. låne kr 3 000 gratis hos Kvik. KVIKAUTOMATEN låner ikke penge ud mere, men du kan lige nu få et gratis lån i 30 dage ved Ferratum

Lendon gratis-lån på op til kr 4 000 i 30 dage

Lendon er en af de nyere spillere på det danske marked, men modtagelsen har generelt været positiv. De har en trustscore (trustpilot) på 85%, som er ganske pænt. Også her kan du på nuværende tidspunkt låne kr 4 000 helt kvit og frit i op til 30 dage. Lån 4000 kr rentefrit i op til 30 dage ved Lendon

Så hvis du står og mangler en sæk guld til en romantisk weekend, eller blot en kedelig ekstra varmeregning, så kan du altså låne pengene helt gratis  og slippe for hovedpinen.

 

Der er mange udbydere af kviklån der kan give dig gode tilbud i det du skal låne 4000 i 30 dage gratis, for eksempel. Tjek dine muligheder ved at ansøge kviklån flere steder!