Ferratum Kredit

Ferratum Kredit

Ferratum Kredit er din gyldne mulighed for at gøre din drømme til virkelig. Står du og mangler penge, eller har du bare aldrig haft økonomisk råderum til at gøre det, du lige ville, så lad Ferratum Kredit give dig en hjælpende hånd, så du kan komme tættere på at nå dine drømme.

Ferratum Kredit får dine drømme virkelig

Er det noget så basalt som penge, du mangler, så er Ferratum lige dem, du leder efter. Ferratum Kredit er en fleksibel kassekredit, som du får ganske enkelt ved at søge her på nettet. Du ansøger ved at udfylde en lille formular på nettet, hvor du angiver dine data såsom telefonnummer og e-mail.

Når du har udfyldt denne, sender du en e-mail, hvorpå du modtager svar kort tid efter – og er alt i orden, så modtager du dine penge allerede inden, der er gået 45 minutter. Det er hurtige penge på rekordtid!

Lav månedlig ydelse

Med Ferratum Kredit får du en lav månedlig ydelse, og du kan slippe for at betale første afdrag til næste måned. Du skal ikke betale noget for at etablere lånet, og du betaler udelukkende for den kredit, du bruger. Ferratum Kredit er et hurtigt lån til folk, der har brug for ekstremt hurtige penge.

Ferratum er redningsmanden, der gør det muligt at komme på fode igen. Du kan låne op til 15.000 kroner med Ferratum Kredits fleksible kassekredit, og du godkender dit online lån med noget så simpelt som dit eget personlige NemID, som du også bruger til alt muligt andet.

Mikrolån

Ansøger du derimod om et mikrolån hos Ferratum Kredit, så kan du låne op til 6.000 kroner, og du skal først betale pengene tilbage om 30-45 dage alt efter dit valg. Du låner til en altid fair rente, og du får pengene ind på din konto i løbet af tre kvarter.

Det er en ren og skær kort proces, da Ferratum er velvidende om, at det kan være rigtigt irriterende at stå og mangle penge lige her og nu. Derfor er processen så kort, så du kan komme videre.

Lån uden sikkerhed

Med Ferratum Kredit skal du slet ikke stille nogen form for sikkerhed, når du låner. Dokumenter er yt, og der er intet behov for garanti. Det er en af Danmarks absolut hurtigste låneudbydere, der udviser stor fleksibilitet og giver forbrugerne mulighed for at få et økonomisk frirum.

Det er gennemskuelige og gennemsigtige vilkår, der handles med hos Ferratum, da troværdighed ligger dem meget på sinde. At varetage folks pengesager er en tillidssag, hvilket Ferratum Kredit virkelig sætter i højsædet.

Nemt og hurtigt lån – Ferratum Kredit

Så skal du have et nemt og hurtigt online lån, så tag fat i Ferratum og ansøg om et kviklån. Det bliver ikke nemmere og billigere, og du kan altid indfri din gæld før tid, hvis du har overskud til det. Ferratum Kredit prioriterer kunderne højt, da det er dem, de lever af. Derfor er der altid en rar og venlig kundeservice på telefon, e-mail eller chat, hvis du skulle have behov for dette, når du skal låne.