Alfalån

Alfalaan

Står du og mangler penge lige nu og her, og er tålmodighed ikke ligefrem din stærke side? Så er Alfalån lige noget for dig! Det er pærenemt at få kontakt til kundeservicen, og 98% af låneansøgningerne får svar allerede inden for 1 minut. Hurtigere kan det simpelthen ikke gøres.

Ansøger du i dag inden kl. 14, har du dine penge samme dag, og så har du råd til at købe lige præcis det, du vil. Aldrig har det været nemmere at låne penge, som det er på Alfalån, og ansøger du nu, kan du vente med dit første afdrag til om et par måneder. Det kan man da roligt sige, der er at komme kunderne til undsætning.

Hurtigt svar på din låneansøgning

Når du normalt vil søge om et lån i en bank, så er der en bankrådgiver, der skal vurdere, om det kan betale sig for dem. Alfalån arbejder mere smart og effektivt. Det vil sige, at 90% af alle ansøgninger bliver vurderet af en maskine. På den måde kan Alfalån give dig svar på din ansøgning på rekordtid.

Der kan dog være scenarier, hvor en ansøgning indeholder oplysninger, som skal vurderes manuelt, hvorfor det vil tage lidt længere tid. Dette sker typisk inden for kun 15 minutter, hvilket stadig er godt flere dage eller uger hurtigere end processen i en bank, hvor du også skal ned i banken for at spørge om lov. Alfalån gør det hele meget nemmere og mere behageligt at være kunde.

Lån penge online

Når skal du skal låne penge online på alfalaan.dk, så udfylder du din låneansøgning. Du indtaster dine data, som der er angivet. Dette tager omkring et par minutter, og du skal ikke have nogle dokumenter frem, hvis du låner under 20.000 kroner. Så sender du din ansøgning via en e-mail, og svaret kommer prompte.

Herefter klikker du så på et link, som er med i den e-mail, du modtager fra Alfalån – her godkender du så aftalen med dit NemID. I tilfælde af at du ønsker at låne over 20.000 kroner, så kræver Alfalån, at du scanner en kopi af din lønseddel og sender den med til godkendelse. Bliver du herefter godkendt, så har du pengene på din konto allerede senest dagen efter.

Betingelser for at låne penge i Alfalån

For at kunne låne hos Alfalån, skal du være fyldt 18 år. Du må ikke være registreret i RKI, og du skal have en fast indkomst på over 150.000 kroner om året før skat. Alle ansøgninger bliver behandlet med største omhu og diskretion, og det er ganske sikkert og trygt at låne hos Alfalån.

Du kan låne helt op til 75.000 kroner, og du bestemmer jo helt selv, hvad alle de penge skal bruges til. Måske en rejse til sommer? Eller indskuddet til en ny lejlighed? Valget er som sagt dit alene, når du låner penge på alfalaan.dk (følg linket). Du kan låne helt ned 3.000 kroner, hvis du lige mangler til regningerne.

Du kan altid indfri dit lån før tid – seneste indfrielsesfrist er 72 måneder, så der er god tid!